Over

YUMMYUMM

YummYumm. Het lekkerste feestje van Nederland heeft weinig uitleg nodig. Dampend lekkere beats en peeps in een vloeiende mix. Rauw en tóch altijd heet geserveerd door organisator & mixmeester Dj Danjah en de ervaren spinners en MC’s van het YummYumm deejayteam.

De snelle wisseling van tracks en thema’s zorgen voor een heerlijke, bonte dynamiek en veel power. De vrolijke, kleurrijke stijl en uitstraling zie je direct terug in de designs én op de feestjes. De lekkerste R&B, Hip Hop, Garage, UK Bass, Future House en Dance vormen de perfecte mix voor een Yumm Yumm night. ‘Floor fillers’ dus: standaard kolkende, volle dansvloeren, waar je ook intunet.

YUMM YUMM LOCATIES

HEEL HOLLAND HYPED!

YummYumm covert inmiddels zo’n beetje het hele land. En daarbuiten. Naast Doetinchem, Deventer, Enschede, Eindhoven en Leeuwarden vind je YummYumm sinds kort zelfs aan de andere kant van de Noordzee: Manchester. Er is dus altijd een YummYumm event in de buurt.

[{"featureType":"landscape.natural","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#e0efef"}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"visibility":"on"},{"hue":"#1900ff"},{"color":"#c0e8e8"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":100},{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit.line","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":700}]},{"featureType":"water","elementType":"all","stylers":[{"color":"#7dcdcd"}]}]